In Angola had de gele koorts al heel wat levens gekost in 2015 het merendeel waren kinderen. Dit over de 18 Provincies die Angola telt. En dit over een aantal maanden. We konden niet langer onze ogen sluiten en zijn er naartoe gegaan en het heeft ons geraakt. Als u dit ook raakt vragen wij graag om een kleine bijdrage zodat wij deze mensen kunnen voorzien van wat u ons gedoneerd heeft. Valuta donaties kunt u storten op onderstaande rekening.

Wij danken u voor uw steun.

Beleidsplan

Stichting: S.O.S Angola/terramãe – NL03INGB0008764401

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s